Geboortespandoek | Productinformatie

Geboortespandoeken zijn nieuw, hip en erg origineel. Wil jij net als zoveel mensen een ooievaar in de tuin? Vast niet, maar hoe maak je dan bekend dat je/jullie dolgelukkig zijn met de geboorte van jullie kindje? Met een geboortespandoek!

Waarom een geboortespandoek?

Meer dan de helft van alle aanstaande ouders weet vroegtijdig in de zwangerschap het geslacht van de baby. Dit is met name praktisch voor de aankleding van de babykamer en het aanschaffen van kleding. Typische jongens of meisjes producten zijn vaak toch leuker als de neutrale varianten! Dit kan nu dus ook met de geboorte aankondiging aan het huis. Kies een roze variant spandoek voor je lieve meisje of een stoer spandoek voor een jongetje en uiteraard heel persoonlijk met de naam van je baby.

geboortespandoek Kalila

Geboortespandoek ontworpen voor de geboorte van onze eigen dochter

Hoe werkt het?

Op onze website staan diverse voorbeeld modellen van onze geboortespandoeken. (deze zullen nog worden uitgebreid) Tijdens het bestellen geef je de naam welke op het geboortedoek moet komen te staan en een aantal dagen later ontvang je jou unieke geboortespandoek thuis. Simpel toch? Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Ik heb een eigen ontwerp. Is dit ook mogelijk?

Ja, je kunt zeker ook een eigen ontwerp gebruiken. Bedenk hierbij wel dat het om grote spandoeken gaat en de kwaliteit van afbeeldingen e.d. van hoge kwaliteit moeten zijn. Wij kunnen ook samen met jou tot een ontwerp komen. Heb je eigen ideeën of wil je bijvoorbeeld een geboortespandoek in de style van je geboortekaartje dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Zo wordt je spandoek nog persoonlijker. Neem voor vragen contact met ons op, wij helpen je graag met het ontwerpen van je eigen geboortespandoek!

De formaten van de spandoeken.

Standaard hebben wij 4 verschillende maten op onze site staan.
- 100 x 100 cm
- 150 x 150 cm
- 200 x 50 cm
- 300 x 75 cm
Ben je op zoek naar een specifieke maat? Laat het ons weten, bijna elke maat is mogelijk.

Technische informatie?

Levertijd: De levertijd is 5 werkdagen, dus ongeveer 1 week.
Materiaal: De geboortespandoeken worden gemaakt van een stevig PVC (510 grams), dit is een professionele kwaliteit.
Afwerking: Het doek krijgt rondom een zoom waardoor deze nog steviger wordt. In de hoeken worden ogen aangebracht zodat het spandoek eenvoudig kan worden opgehangen.

Naar bestellen

Dit artikel is geschreven door: .

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.