geboortevlag-opgehangen

Een geboortevlag maken, hoe gaat dat?

| Geen reacties

Je wilt een geboortevlag bestellen, maar een geboortevlag maken, hoe gaat dat eigenlijk? In dit artikel leggen we uit hoe  jouw vlag van begin tot eind gemaakt wordt.

Al onze vlaggen zijn van professionele kwaliteit, hierdoor blijft deze jarenlang goed en kun je de vlag ook bij iedere verjaardag ophangen!

geboortevlag-opmakenStap 1: De vlag opmaken

Nadat we jouw bestelling binnen hebben, gaan we de naam van jouw toekomstige kindje in het door jou gekozen ontwerp zetten. Wanneer je gekozen hebt voor een “Geboortevlag Eigen Ontwerp” gaan we met jouw ontwerp aan de slag. Van een eigen ontwerp krijg je altijd een proefdruk per e-mail.

All for Baby ontwerpt alle vlaggen zelf, wanneer jij eigen ideeën hebt dan kunnen we dit ook speciaal voor jou ontwerpen.

geboortevlag-drukkenStap 2: Geboortevlag drukken

Als we jouw ontwerp klaar hebben, wordt het digitale bestand naar de drukkerij gestuurd. Wij hebben een samenwerking met één van de grootste drukkerijen van Nederland. Hierdoor zijn wij en jij verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Op de afbeelding zie je de machines waarop jouw geboortevlag gemaakt wordt.

geboortevlag-afwerkingStap 3: De afwerking

Nadat de vlag gedrukt is, wordt deze netjes afgewerkt. De vlag krijgt een zoom en een koord, zodat de vlag straks eenvoudig opgehangen kan worden.

 

Stap 4: Verzendklaar maken

Jouw vlag is helemaal klaar en kan worden ingepakt. Het pakket wordt voor verzending aangeboden. Je kunt er voor kiezen om de vlag naar je eigen adres te verzenden, maar ook naar een willekeurig ander adres, handig als je een vlag als kraamcadeau wilt geven.

Stap 5: De vlag wordt bezorgd

Een aantal dagen na je bestelling zal een vervoersbedrijf jou vlag bezorgen. Op het moment dat wij de vlag versturen krijg je een mailtje met daarin de track en trace gegevens van het pakketje. Zo kun je zelf bekijken wanneer jouw vlag bezorgd wordt.

geboortevlag-opgehangenStap 6: De vlag ophangen

Ok, wij hebben alles gedaan wat we moesten doen, nu moet jij alleen nog op de grote dag je eigen vlag ophangen.

Geef toe, veel leuker dan een saai bord met een ooievaar!

 

Wil jij ook zo’n leuke geboortevlag bestellen? Ga dan snel naar onze webshop en bekijk alle geboortevlaggen!

Bekijk onze geboortevlaggen>>

Dit artikel is geschreven door: .

Comments

comments

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.