wandelen met draagdoek

Wandelen zonder kinderwagen, met de Storchenwiege babycarrier

| Geen reacties

Het is het einde van de zomer en de herfst komt alweer stiekem om het hoekje kijken. Ik houd niet zo van de herfst en de winter, ondanks dat het wat gezelligs heeft, voel ik me vaak opgesloten. Gelukkig mogen we af en toe nog van droge en zelfs zonnige dagen genieten, dit doe ik dan ook, alsof het de laatste is.

Vandaag mogen we genieten van een droge dag en ik doe dit door een stukje te gaan wandelen op de mooie Drentse hei samen met dochterlief. Oké, man en hond mogen ook mee.

Omdat de hei niet erg geschikt is voor een wandelwagen (tenminste niet de mijne) en de kleine graag dicht bij papa en mama in de buurt is, neem ik haar mee in de Storchenwiege babycarrier. Daarbij scheelt het ook nog eens een hoop gesleep met spullen.

Het omdoen van de draagzak vindt Kalila niet zo leuk, maar dit is zo gedaan dus even doorbijten. Als de draagzak goed om zit en ik lekker beweeg is mijn meisje gelukkig, ze ontspant en binnen 2 minuten slaapt ze. Ook ik vind het prettig om haar zo dicht bij me te hebben, het doet me een beetje denken aan toen ik zwanger was, alleen dan nu aan de buitenkant van mijn buik.

Van het wandelen zelf, maakt ze niet veel mee, Kalila is in dromenland. Ach, de buitenlucht is goed voor haar en ik kan van de omgeving genieten, onze vrolijke hond en ook nog een gesprek voeren met manlief. Daarnaast is het dragen van je kindje ook nog eens een goede workout! Als dit geen multitasken is….

Bekijk een kort filmpje van onze wandeling

Ook binnenshuis in de draagdoek

Ook in huis maak ik gebruik van de Storchenwiege. Dit is een ideale manier om haar in slaap te krijgen, als ze een dagje niet helemaal lekker in haar vel zit en het niet lukt om in slaap te komen. Daarnaast vind ik het prettig dat ik mijn kleintje dicht bij me heb en toch nog wat kan doen!

wandelen-met-draagdoek-fotos

Draag jij je kindje ook in een draagzak of -doek? Laat ons in een reactie weten waarom wel of waarom niet. We zijn erg benieuwd naar de mening van andere vaders en moeders!

Dit artikel is geschreven door: .

Comments

comments

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.